Alumini toe fa'aaogaina Maketi Mana'oga ma le Lumana'i Va'aiga ma Rusia-Iukureini Crisis Impact Analysis

O lenei lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se iloiloga faʻapitoa ma faʻatusatusaga o le toe faʻaaogaina o le alumini i le lalolagi. o le lima tausaga talu ai i le vaega taulai, e aofia ai fesoasoani fou ua tuʻuina atu, faʻatulagaina o fefaʻatauaiga, faʻalapotopotoga faʻapisinisi, faʻatasi ma le mauaina.
O le lipoti o loʻo faʻamalamalamaina ai le taʻavale autu, lamatiaga ma mea e mafai ona ulufale atu ai mo le toe faʻaaogaina o le alumini. .O lenei vaega na manumalo i le toe faʻaaogaina o alumini ma umia le tele o sea o le toe faʻaaogaina o le alumini i le lalolagi i le 2020 ma faʻaauau pea ona pulea le maketi i le 2021, faʻatasi ai ma tulaga lelei i le lipoti.
O le toe faʻaaogaina o le alumini i le lalolagi atoa ua vaevaeina i vaega eseese o talosaga e mafaufau i le faʻaaogaina. lipoti.O le lipoti e manatu i fanua sili ona totogi i le lalolagi toe faʻaaogaina alumini i le 2022. E le gata i lea, o le lipoti foi e manatu e faʻaauau pea le faʻaauauina o se avanoa i luga o le fili i totonu o le taimi faʻatulagaina. o lo'o fa'atulagaina fa'apotopotoga i le lipoti.
I ituaiga oloa, o le maketi e masani ona vaevaeina i: alumini ingots, alumini mafolafola oloa, ma isi.
E ala i le faʻaaogaina / faʻaoga, o lenei lipoti e aofia ai vaega nei: Felauaiga, Faʻapipiʻi, Faufale, Faʻaeletonika, Isi
Vaega o le lipoti: • Fuafuaga fou o taaloga ma tautinoga e mafai ona mafaufauina e le au maketi maketi o loʻo talanoaina i se faiga tutusa i le lipoti. faʻatalanoa mea fou ma faʻalapotopotoga fou o loʻo olaola i le siosiomaga tau tupe o le toe faʻaaogaina o alumini i le lalolagi. • O uiga le mafesiligia o vaega taitasi ma le tatalaina o maketi o loʻo faʻamatalaina i totonu o le lipoti.


Taimi meli: Iuni-22-2022